top of page

Social Business Academy

🌟 Atklāj savu potenciālu - iepazīsti sociālo uzņēmējdarbību 🚀


Vai vēlies attīstīt savas vadības un komandas darba prasmes, uzlabot komunikācijas spējas un veicināt personīgo izaugsmi? Pievienojies mums un atklāj, kā sociālā uzņēmējdarbība var palīdzēt Tev sasniegt panākumus, reizē atbalstot savu kopienu un radot labumu plašākai sabiedrībai. 💡

Mēs meklējam dinamiskus jauniešus vecumā no 18 līdz 24 gadiem, kuri vēlas iepazīt sociālās uzņēmējdarbības pasauli. Sociālie uzņēmēji izmanto uzņēmējdarbības stratēģijas, lai radītu pozitīvu sociālo ietekmi un risinātu sociālās, vides vai kopienas problēmas. Ja tas izklausās aizraujoši, lasi tālāk! ✨

Iepazīstinām ar mūsu pārrobežu apmācību iniciatīvu Social Business Academy - piesakies, lai piedalītos praktiskās apmācībās un saņemtu atbalstu no pieredzējušiem sociālajiem uzņēmējiem, nozares ekspertiem un mentoriem. Uzzini, kā attīstīt un īstenot savu biznesa ideju, un iegūsti prasmes, ko novērtēs visur! Vēl nav radusies biznesa ideja? Neuztraucieties - svarīga ir tava vēlme mācīties!

📅 Kad? Pilns cikls 2024. gada februāris - maijs

⏰ Pieteikšanās termiņš: 2023. gada 15. decembris


Lūk, kas Tevi gaida:

1 mēnesi ilga treniņnometne 🎯

Ceļojums sākas ar dinamisku 1 mēnesi ilgu treniņnometni, kas sastāv no klātienes uzņēmējdarbības simulācijas aktivitātēm 2 dienu garumā un tiešsaistes nodarbībām dažas reizes nedēļā.

2 dienu Līderības nometne 🌟

Divu dienu klātienes Līderības nometnē Latvijā kopā ar domubiedriem no Latvijas un Somijas tīklosieties, sadarbosieties un pilnveidosiet jauniegūtās prasmes.

Inovāciju laboratorija un pārrobežu tīkls 🌐

Ja pēc obligātās pamatapmācības pabeigšanas jutīsi iedvesmu un motivāciju, tavs ceļojums nebeigsies - tas tikai uzņems apgriezienus! Izbaudi personalizētu 1:1 mentoringu un izmanto pārrobežu tiešsaistes tīklu, kur radīsi iedvesmu, atbalstu un neierobežotu potenciālu.


Tev ir tiesības piedalīties, ja:

  • Esi 18-24 gadus vecs;

  • Dzīvo Latvijā (Kurzeme, Rīga, Pierīga, Vidzeme vai Zemgale)*.

Un atbilsti vismaz vienam no šiem kritērijiem:

  • Dzīvo ārpus Rīgas;

  • Esi bezdarbnieks, nestudē un nemācies;

  • Esi migrants vai bēglis.

*Social Business Academy finansē Centrālā Baltijas jūras reģiona programma 2021.-2027.gadam. Programmas teritorijā ietilpst Latvijas reģioni Kurzeme, Zemgale, Rīga, Rīgas reģions un Vidzeme. Latgales reģions šajā programmā šobrīd nepiedalās.

Vai esi gatavs pāršķirt dzīvē jaunu lapu? Pievienojies iniciatīvai, un kopā mēs atraisīsim potenciālu, iedvesmosim pārmaiņas un veidosim uz ilgtspēju un attīstību orientētu sociālo uzņēmēju kopienu. 🌍💡



Uzzini sīkāku informāciju mūsu Noteikumos un nosacījumos.

❓Vai tev ir jautājumi? Raksti anna.luse@reachforchange.org, un mēs palīdzēsim!

Projekts tapis Reach for Change Latvia, Radošās Idejas, DILA un Juvenia sadarbībā.


Aktivitāte notiek Interreg Central Baltic Programme 2021-2027 projekta “Social Entrepreneurship for Youth Empowerment in Finland and Latvia' ietvaros. Projektu līdzfinansē Eiropas Savienība (SocEntYouth ID CB0100057). Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.





bottom of page